Tampilan produk

Amso Solar khusus dina produksi sél surya sareng panel surya anu dijamin ku garansi 25 taun urang. Garis produksi panel surya kami nutupan séri 5BB sareng 9BB, kisaran kakuatan lega ti 5w dugi ka 600w.
  • solar panels1
  • solar panels2

Langkung Produk

  • Amso Solar Technology Co.,Ltd.
  • Amso Solar Technology Co.,Ltd.

Naha Pilih Kami

Amso Surya Téhnologi Co., Ltd. nyaéta pabrik surya anu parantos dikembangkeun langkung ti 12 taun. Kami gaduh pangalaman lengkep dina jasa OEM sareng ODM. Salami sababaraha taun ka pengker, Kami ngadegkeun perusahaan ketat ku seueur merek sareng pabrik tingkat hiji. Kami didirikeun sacara resmi di 2017 pikeun nyandak mérek kami nyalira: Amso Solar. Pabrik urang padeukeut sareng HongZe Lake anu éndah, anu aya di Huaian, JiangSu, Cina.

Warta Perusahaan

naon panel surya 9BB

Di pasar anyar-anyar ieu, anjeun nguping jalma nyarios ngeunaan 5BB, 9BB, M6 tipe 166mm sél surya, sareng satengah solar panels surya. Anjeun tiasa bingung sareng sadayana istilah ieu, naon ari aranjeunna? Naon anu aranjeunna nangtung pikeun? Naon béntenna? Dina tulisan ieu, urang bakal sacara ringkes ngajelaskeun sadayana konsép anu disebatkeun ...

naon komponén dina panel surya

Anu mimiti, hayu urang tingali kana diagram komponén tina panel surya. Lapisan tengah pisan nyaéta sél surya, éta mangrupikeun konci sareng komponén dasar tina panel surya. Aya seueur jinis sél surya, upami urang ngabahas tina sudut pandang ukuranana, anjeun bakal mendakan tilu ukuran utama surya ...

  • Amso Solar Technology Co., Ltd.