Tentang Kami

Tentang Kami

Saha Kami

Amso Solar Technology Co., Ltd.nyaéta pabrik surya anu parantos dikembangkeun langkung ti 12 taun. Kami gaduh pangalaman lengkep dina jasa OEM sareng ODM. Salami sababaraha taun ka pengker, Kami ngadegkeun perusahaan ketat ku seueur merek sareng pabrik tingkat hiji. Kami didirikeun sacara resmi di 2017 pikeun nyandak mérek kami nyalira: Amso Solar. Pabrik urang padeukeut sareng HongZe Lake anu éndah, anu aya di Huaian, JiangSu, Cina.

111
jc
sb
sb1

Naon Urang Laksanakeun

Amso Solar khusus dina produksi sél surya sareng panel surya anu dijamin ku garansi 25 taun urang. Garis produksi panel surya kami nutupan séri 5BB sareng 9BB, kisaran kakuatan lega ti 5w dugi ka 600w, sareng nyimpulkeun panel surya anu disaluyukeun, ngabakukeun panel surya sareng panel surya sél satengah. Dina sudut pandang ukuran sél, urang nerapkeun tilu sél surya utami dina produksi panels surya: M2 156.75mm, G1 158.75mm, sareng M6 166mm.

Pikeun nyugemakeun pangalaman balanja hiji-hiji konsumén, kami parantos ngembangkeun usaha salajengna pikeun nyayogikeun komponén sistem tatas surya, sapertos PWM sareng MPPT controller, lead-acid, gel sareng batré litium, off-grid sareng in-grid inverter, mounting kit. Samentawis éta, kami ogé nyayogikeun desain propésional sadayana sareng ngadistribusikaeun jasa sistem tanaga surya anu dihijikeun sareng di-grid.

Dina raraga ngajajah pasar global, kami parantos nampi sertipikat anu tangtu pikeun minuhan sarat kualifikasi anu béda sapertos CE, TUV, CQC, SGS, CNAS. Kami nyimpen kriteria standar tinggi pikeun pilihan bahan, ngenalkeun alat-alat canggih sacara global, sareng sacara ketat ngalaksanakeun sistem kontrol kualitas pikeun mastikeun unggal produk ti Amso Solar mumpuni. Kapasitas modul taunan urang ngahontal dina 1 0 0 megawatt. Pasar utama urang diwangun ku domestik, Asia Tenggara, Eropa sareng Timur Tengah.

Visi kami pikeun nyebarkeun panerapan tanaga surya sareng ngajantenkeun panggunaan sumber daya anu tiasa dibaharuan ieu dimungkinkeun. Kami yakin anu kolaborasi bisnis kedah nyandak saling kauntungan sareng kedah milarian kerjasama jangka panjang. Amso Solar tulus milarian pamundut anjeun sareng siap nyayogikeun solusi énergi tanaga surya.

CQC
111
222
TUV