Warta

Warta

  • We participated in the Alibaba Core Merchant Training Camp last week

    Kami ilubiung dina Camp Training Merchant Core Alibaba minggu kamari

    Amso Solar mangrupikeun tim ngora, sareng nonoman kontémporér henteu ngan ukur peryogi gaji tapi ogé lingkungan dimana aranjeunna tiasa ngembangkeun. Amso Solar parantos janten perusahaan anu fokus kana latihan padamel, sareng kami kersa ngabantosan unggal padamel pikeun ngahontal pangwangunan diri. Kami yakin yén perusahaan trai ...
    Maca deui
  • Organic solar cells set a new record, with a conversion efficiency of 18.07%

    Sél surya organik netepkeun catetan anyar, kalayan épisiénsi konvérsi 18,07%

    Téknologi OPV (Organik Surya Surya) pang anyarna babarengan didamel ku tim Mr Liu Feng ti Universitas Shanghai Jiaotong sareng Universitas Beijing Aeronautics sareng Astronautika parantos diénggalan janten 18,2% sareng épisiénsi konvérsi janten 18,07%, netepkeun rékor énggal. ...
    Maca deui
  • New technology in photovoltaic industry-transparant solar cell

    Téknologi anyar dina sél surya industri-transparan fotovoltaik

    Sél surya transparan sanés konsép anyar, tapi kusabab masalah material lapisan semikonduktor, konsép ieu hésé ditarjamahkeun kana prakték. Nanging, nembé, élmuwan di Universitas Nasional Incheon di Koréa Kidul parantos ngembangkeun sel surya anu épisién sareng transparan ...
    Maca deui
  • What is 9BB solar panels

    Naon ari panel surya 9BB

    Di pasar anyar-anyar ieu, anjeun nguping jalma nyarios ngeunaan 5BB, 9BB, M6 tipe 166mm sél surya, sareng satengah solar panels surya. Anjeun tiasa bingung sareng sadayana istilah ieu, naon ari aranjeunna? Naon anu aranjeunna nangtung pikeun? Naon béntenna? Dina tulisan ieu, urang bakal sacara ringkes ngajelaskeun sadayana konsép anu disebatkeun ...
    Maca deui
  • what are the components in a solar panel

    naon komponén dina panel surya

    Anu mimiti, hayu urang tingali kana diagram komponén tina panel surya. Lapisan tengah pisan nyaéta sél surya, éta mangrupikeun konci sareng komponén dasar tina panel surya. Aya seueur jinis sél surya, upami urang ngabahas tina sudut pandang ukuranana, anjeun bakal mendakan tilu ukuran utama surya ...
    Maca deui
  • 2020 SNEC Highlights

    Sorotan SNEC 2020

    SNEC ka-14 diayakeun dina 8th-10 Agustus 2020 di Shanghai. Sanaos ditunda ku pandemi, masarakat tetep nunjukkeun karep kana acara ogé industri surya. Dina tinjauan, urang ningali téknik anyar utama dina panel surya fokus kana wafer kristal ukuran ageung, kapadetan tinggi, ...
    Maca deui