naon panel surya 9BB

naon panel surya 9BB

Di pasar anyar-anyar ieu, anjeun nguping jalma nyarios ngeunaan 5BB, 9BB, M6 tipe 166mm sél surya, sareng satengah solar panels surya. Anjeun tiasa bingung sareng sadayana istilah ieu, naon ari aranjeunna? Naon anu aranjeunna nangtung pikeun? Naon béntenna? Dina tulisan ieu, urang bakal sacara ringkes ngajelaskeun sadaya konsép anu didadarkeun di luhur.

Naon ari 5BB sareng 9BB?

5BB hartosna 5 batang beus, ieu mangrupikeun bar silvery anu nyetak layar dina permukaan payun sél surya. Bar beus didesain salaku konduktor anu ngumpulkeun listrik. Jumlah sareng lébar palang beus utamina gumantung kana ukuran sél sareng efisiensi anu didesain. Dibikeun kaayaan optimal sareng sacara téoritis nyarios, kanaékan palang bus, kanaékan épisiénsi. Nanging, dina aplikasi anu sesah, sesah milarian titik anu optimal sapertos anu nyaimbangkeun lebar palang bus sareng ngaleutikan tempat teduh sinar matahari. Bandingkeun sareng sél 5BB anu gaduh ukuran normal 156.75mm atanapi 158.75mm, sél 9BB ningkat dina dua batang sareng ukuran sél anu 166mm dina kaseueuran kasus, sajaba ti éta, 9BB nganggo strip las sirkular pikeun ngaminimalkeun tempat teduh. Kalayan sadaya téhnik anu anyar ditingkatkeun ieu, sél surya 166mm 9BB sacara nyata ningkatkeun kinerja kaluaran.

Naon panel sél satengah potong?

Upami urang motong sél surya ukuran pinuh kana satengahna ku mesin laser dicing, ngelas sadaya sél sél dina séri senar sareng sambungan kabel paralel dua séri, akhirna dikemas janten hiji panel surya. Tetep sami sareng kakuatan, ampere aslina sél pinuh dibagi ku dua, résistansi listrik sami, sareng rugi internal diréduksi janten 1/4. Sadaya faktor ieu nyumbang kana paningkatan dina sadaya kaluaran.

what is 9BB solar panels

Naon kaunggulan 166mm 9BB sareng satengah sél panel surya?
1: Satengah sél téhnis ningkatkeun kakuatan panel surya dugi ka 5-10w.
2: Kalayan ningkat dina épisiénsi kaluaran, daérah instalasi turun ku 3%, sareng biaya instalasi turun ku 6%.
3: Téhnik sél sél ngaminimalkeun résiko retakan sél sareng karuksakan palang bus, janten ningkatkeun stabilitas sareng reliabilitas susunan surya.


Waktos Post: Sep-07-2020