Mini solar panels sél ngarobih poli 20w

Mini solar panels sél ngarobih poli 20w

Pedaran pondok:


  • Mérek: Amso Surya
  • Modél: AS20P-36
  • Jenis: Ngaropea poli
  • Max. Kakuatan: 20w
  • Ukuran: 325 * 480 * 25mm
  • Waktos prosés: 10 dinten
  • Garansi: 25 taun
  • Certified: TUV / CE / CEC / SEC / CQC / ISO
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    ukuran mini panel surya poli 20w sadayana kualitas saé sampurna pikeun sistem tenaga surya luar-grid.

    Aplikasi

    Poli 20w tiasa sampurna dilarapkeun kana sistem surya luar-grid anu alit, sapertos lampu surya pikeun kebon / kémping anu aya di luhur. Kami nyayogikeun modél ieu sareng lampu Led babarengan salaku pakét lampu surya. Mangpaat iket ieu kalebet, gampang dipasang sareng dibabawa, paket cahaya matahari 20w nutupan sahenteuna 60 rohangan méter pasagi, tahan cai sareng guludug, beroperasi sacara normal dina dinten-dinten mendung sareng hujan.

    Product-Descriptions
    fwef
    Karakteristik Mékanis
    Sél Surya Poli
    Henteu Disaluyukeun
    Diménsi 325 * 480 * 25mm
    Beurat 1.7kgs
    Hareupeun gelas hampang
    Pigura Paduan aluminium anodized
    Kotak Simpang  IP65 / IP67 / IP68
    Kabel Kaluaran  Disaluyukeun
    Panyambung MC4 cocog
    IV curve
    Dimension-Drawing
    20w poly size

    Poli 20w diwangun ku 36 sél potong anu ngahasilkeun 18 volt (VMP). Éta panjangna 480MM, sareng lébar 350MM, sajaba ti éta, pigura, dina hal ieu, sakitar 25MM anu tiasa disaluyukeun.

    Electrical-Charateristics(STC)
    Tipe Modél Kakuatan (W) Sél No. Diménsi (MM) Beurat (KG) Vmp (V) Imp (A) Voc (V) Isc (A)
    AS20P-36 20 Disaluyukeun 325 * 480 * 25 1.7 18.0 1.12 21.9 1.20
    * Kaayaan tés standar: nilai anu diukur (massa atmosfir AM.5, irradiance 1000W / m2, suhu batré 25 ℃)
    Peunteun Suhu  Parameter Wates
    Dipeunteun sél operasi suhu 47 ± 2 ℃ Suhu operasi -40- + 85 ℃
    Koéfisién suhu kakuatan maksimum - (0,5% ± 0,05) / ℃ Tegangan sistem maksimum 600VDC
    Koéfisién suhu tegangan sirkuit kabuka  - (0,4% ± 0,05) / ℃ Sekering maksimum dipeunteun ayeuna 10A
    Koéfisién suhu arus circuit pondok  - (0,065% ± 0,01) / ℃    
    Warranty
    222

    Jaminan kelas Amso Surya pikeun Panél Surya Standar:

    1: Taun kahiji 97% kaluaran kakuatan.

    2: Lima taun 90% kaluaran kakuatan.

    3: 25 taun kaluaran kakuatan 80%.

    4: Jaminan produk 12 taun.

    Packing-Details
    pack-1
    Quality Control System
    quality-control-2
    Factory Environment
    factory-1
    Projects
    projects-1
    Exhibitions
    exhibitions-1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami