72 sél ukuran standar mono hideung panel surya 330w

72 sél ukuran standar mono hideung panel surya 330w

Pedaran pondok:


  • Mérek: Amso Surya
  • Modél: AS330P-72
  • Jenis: Poli standar
  • Max. Kakuatan: 330w
  • Ukuran: 1956 * 992 * 40mm
  • Waktos prosés: 10 dinten
  • Garansi: 25 taun
  • Certified: TUV / CE / CEC / SEC / CQC / ISO
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Polycrystalline Solar Panels 330w Efficiency High Performance Langkung Hadé Pikeun off-gird & on-grid Solar Power System.

    Aplikasi
    Sanaos poli surya poli 330w sanés panel surya anu paling épisién, éta masih populér di seueur pasar, utamina di Asia Tenggara, sareng alesan-alesanna tiasa seueur. Mimiti, poli 330w ngagaduhan kakuatan anu tinggi diantara poli surya baku sacara relatif. Upami ngan ukur ngémutan panel surya poli, éta mangrupikeun pilihan anu hadé. Kadua, 72 sél poli panel surya dibasajankeun 310w-350w, 330w salaku pilihan tengah, sareng dibandingkeun sareng panel surya mono, poli 330w ngagaduhan efektivitas biaya anu paling luhur. Terakhir, éta mangrupikeun panel surya ukuran standar anu parantos lami dilarapkeun di pasar.

    72 cells standard size mono black solar panels 330w5
    Product-Descriptions
    72 cells standard size mono black solar panels 330w 6
    Karakteristik Mékanis
    Sél Surya  poli
    Henteu  72
    Diménsi  1956 * 992 * 40mm
    Beurat  20.5kgs
    Hareupeun  3.2mm kaca hampang
    Pigura  alloy aluminium anodized
    Kotak Simpang  IP67 / IP68 (3 bypass diode)
    Kaluaran Kaluaran  4mm2,
    panjang simétris
    (-) 900mm sareng (+) 900mm
    Panyambung MC4 cocog
     Tés mékanis beban 5400Pa
    Konfigurasi Packing  
    Wadahna 20'GP 40'GP
    Potongan per palét 26 & 36 26 & 32
    Palét per wadah 10 24
    Potongan per wadah 280 696
    Standard Size Solar Panels Components
    72 cells standard size mono black solar panels 390w7
    Dimension-Drawing
    72 cells standard size mono black solar panels 330w 7
    Electrical-Charateristics(STC)
    Tipe Modél Kakuatan (W) NO. tina Sél Diménsi (MM) Beurat (KG) Vmp (V) Imp (A) Voc (V) Isc (A)
    AS330P-72
    330 72 1956 * 992 * 40 20.5 37.4 8.83 46.2 9.34
    Kaayaan tés standar: nilai diukur (massa atmosfir AM.5, irradiance 1000W / m2, suhu batré 25 ℃)        
    Meunteun suhu
    Paraméter wates    
    Suhu Operasi Nominal (NOCT)
    45 ± 2 ℃ Suhu Operasi  -40- + 85 ℃  
    Suhu Koefisién Pmax
    -0,4% / ℃ Tegangan Sistem Maksimum  1000 / 1500VDC  
    Suhu Koefisién Voc
    -0,29% / ℃ Peunteun Serat Maksimum  20A  
    Suhu Koefisién Isc
    -0,05% / ℃      
    Warranty
    222

    Jaminan Kelas Amso Surya pikeun Panel Surya Ukuran Standar:

    1: Taun kahiji 97% -97.5% kaluaran kakuatan.

    2: Sapuluh taun 90% kaluaran kakuatan.

    3: 25 taun 80,2% -80,7 kaluaran kakuatan.

    4: Jaminan produk 12 taun.

    Packing-Details
    pack-2
    Quality Control System
    quality-control-2
    Factory Environment
    factory-2
    Projects
    projects-2
    Exhibitions
    exhibitions-1

    Kauntungannana:
    1: ukuran standar panel surya sadayana asalna tina garis produksi standar, anu ngalaksanakeun prosés produksi standar sareng sarat pangendali kualitas.
    2: ukuran standar 36-72 sél sél surya gaduh téhnik produksi anu asak, pangsa pasar sareng aplikasi anu didaptarkeun.
    3: diménsi, ukuran sél surya, sareng komponén sél surya standar 36-72 sél tiasa sami-sami diantara pabrikan. Kaseueuran pabrik nerapkeun standar anu sami ngeunaan bahan atanapi téhnikna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami