9BB 144 satengah sél panel surya mono 430w

9BB 144 satengah sél panel surya mono 430w

Pedaran pondok:


  • Mérek: Amso Surya
  • Modél: ASSU-430M
  • Max. Kakuatan: 430w
  • Ukuran: 2115 * 1052 * 35mm
  • Waktos prosés: 10 dinten
  • Garansi: 25 taun
  • Certified: TUV / CE / CEC / SEC / CQC / ISO / SGS
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    9BB 166mm Cell Monocrystalline Half Cell Solar Panels 430w Efficiency High Performance Hadé Pikeun off-gird & on-grid Solar Power System pikeun padumukan atanapi panggunaan komérsial.  

    Aplikasi
    AMSO SOLAR mono satengah sél séri panel surya mangrupikeun pamimpin urang dina hal épisiénsi. Éta ngagabungkeun PERC sareng téknologi sél satengah. Kukituna, modul ieu ngahontal nilai épisiénsi anu canggih, anu ngajantenkeun palaku luhur dina portopolio urang.

    Product-Descriptions
    9BB 144 half cells solar panels mono 430w5
    Karakteristik Mékanis
    Sél Surya  mono 166mm
    Henteu  144
    Diménsi  2115 * 1052 * 35mm
    Beurat  25kgs
    Hareupeun  3.2mm kaca hampang
    Pigura  alloy aluminium anodized
    Kotak Simpang  IP67 / IP68 (3 bypass diode)
    Kaluaran Kaluaran  4mm2,
    panjang simétris
    (-) 300mm sareng (+) 300mm
    Panyambung MC4 cocog
     Tés mékanis beban 5400Pa
    Konfigurasi Packing  
    Wadahna 20'GP 40'GP
    Potongan per palét 27 27 & 31
    Palét per wadah 10 22
    Potongan per wadah 270 638
    Dimension-Drawing
    9BB 144 half cells solar panels mono 430w6
    Electrical-Charateristics(STC)
    Tipe Modél Kakuatan (W) NO. tina Sél Diménsi (MM) Beurat (KG) Vmp (V) Imp (A) Voc (V) Isc (A)
    ASSK-430M 430 144 2115 * 1052 * 35 25 41.2 10.45 48.5 10.81
    Kaayaan tés standar: nilai diukur (massa atmosfir AM.5, irradiance 1000W / m2, suhu batré 25 ℃)        
    Meunteun suhu
    Paraméter wates    
    Suhu Operasi Nominal (NOCT)
    45 ± 2 ℃ Suhu Operasi  -40- + 85 ℃  
    Suhu Koefisién Pmax
    -0,4% / ℃ Tegangan Sistem Maksimum  1000 / 1500VDC  
    Suhu Koefisién Voc
    -0,29% / ℃ Peunteun Serat Maksimum  20A  
    Suhu Koefisién Isc
    -0,05% / ℃      
    Warranty
    222

    Jaminan kelas Amso Surya pikeun Panel Surya:

    1: Taun kahiji 97% -97.5% kaluaran kakuatan.

    2: Sapuluh taun 90% kaluaran kakuatan.

    3: 25 taun 80,2% -80,7 kaluaran kakuatan.

    4: Jaminan produk 12 taun.

    Packing-Details
    pack-3
    Quality Control System
    quality-control-1
    Factory Environment
    factory-3
    Projects
    projects-3
    Exhibitions
    exhibitions-2

    Kauntungannana:
    1: Jinis panel sél satengah sél ieu nganggo 9 beus beus sél surya 166mm épisién tinggi, sareng 144 sél satengah anu diteukteuk ku 72 sél ukuran pinuh.
    2: Téhnik sél satengah canggih ningkatkeun kakuatan panel surya dugi ka 5-10w.
    3: Kalayan ningkat dina épisiénsi kaluaran, daérah instalasi turun ku 3%, sareng biaya instalasi turun ku 6%.
    4: Téhnik sél satengah ngaminimalkeun résiko retakan sél sareng karusakan tina bar beus, janten ningkatkeun stabilitas sareng reliabilitas susunan surya.
    5: Éta ngabantosan ngirangan panas panél surya ku 1.6, ieu kusabab pangirangan arus insting sareng karugian poténsial anu nyababkeun suhu operasi tiis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk