9BB 144 satengah sél panel surya sadayana hideung mono 450w

9BB 144 satengah sél panel surya sadayana hideung mono 450w

Pedaran pondok:


  • Mérek: Amso Surya
  • Modél: ASSU-450M
  • Max. Kakuatan: 450w
  • Ukuran: 2115 * 1052 * 35mm
  • Waktos prosés: 10 dinten
  • Garansi: 25 taun
  • Certified: TUV / CE / CEC // SGS / SEC / CQC / ISO
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    9BB 166mm Cell Monocrystalline Half Cell Solar Panels Efficiency High Performance Hadé Pikeun off-gird & on-grid Solar Power System.

    Aplikasi
    Sadayana sél hideung satengah sél 450w disebut sadayana hideung kusabab éta ngagaduhan sél hideung, lembar hideung sareng bingkai hideung. Éta nampilkeun penampilan hideung anu ngajantenkeun pilihan anu sampurna upami latar pamasangan (hateup, témbok, sareng sajabana) poék. Sadaya panel surya hideung pastina langkung mahal tibatan panel surya normal (nganggo lembar bodas sareng pigura perak) upami mikiran efektivitas biaya, sél satengah normal 450w mangrupikeun pilihan langkung saé

    Product-Descriptions
    c13a97db3c403256655e69428855bff
    Karakteristik Mékanis
    Sél Surya Mono
    Henteu 72 (6 × 24)
    Diménsi 2115 * 1052 * 35mm
    Beurat 20.5kgs
    Hareupeun Kaca 3.2mm gelas tempered
    Pigura Paduan aluminium anodized
    Kotak Simpang IP67 / IP68
    Kaluaran Kaluaran 4mm2,
    panjang simétris
    (-) 300mm sareng (+) 300mm
    Panyambung MC4 cocog
     Tés mékanis beban 5400Pa
    Konfigurasi Packing
    Wadahna 20'GP 40'GP
    Potongan per palét 27 27 & 31
    Palét per wadah 10 22
    Potongan per wadah 270 638
    Dimension-Drawing
    图五
    Electrical-Charateristics(STC)
    Tipe Modél Kakuatan (W) NO. tina Sél Diménsi (MM) Beurat (KG) Vmp (V) Imp (A) Voc (V) Isc (A)
    AS450M-144 450 144 2115 * 1052 * 35 25 42.6 10.58 49.3 11.05
    Kaayaan tés standar: nilai diukur (massa atmosfir AM.5, irradiance 1000W / m2, suhu batré 25 ℃)
    Meunteun suhu Paraméter wates
    Dipeunteun suhu operasi batré  45 ± 2 ℃ Suhu operasi -40- + 85 ℃
    Koéfisién suhu kakuatan maksimum -0,4% / ℃ Tegangan sistem maksimum 1000 / 1500VDC
    Koéfisién suhu tegangan sirkuit kabuka -0,29% / ℃ Sekering maksimum dipeunteun ayeuna 15A
    Koéfisién suhu arus circuit pondok -0,05% / ℃      
    Warranty
    222

    Jaminan kelas Amso Surya pikeun Panél Surya Standar:

    1: Taun kahiji 97% kaluaran kakuatan.

    2: Lima taun 90% kaluaran kakuatan.

    3: 25 taun kaluaran kakuatan 80%.

    4: Jaminan produk 12 taun.

    Packing-Details
    pack-2
    Quality Control System
    quality-control-1
    Factory Environment
    factory-1
    Projects
    projects-1
    Exhibitions
    exhibitions-1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk